SuccesKriteriet

Episode 3.10 - Salget, Baresso

6.053 visninger
7. februar 2019
Kenneth Luciani solgte i 2015 sit hjertebarn - kaffekæden Baresso - til et investeringsselskab, som lod det lade livet til fordel for et andet brand. I sæsonens sidste afsnit svarer Baresso-stifteren på, hvorfor han valgte at sælge, og om han i dag fortryder beslutningen.

Denne uges business angel er Maria Sundlöf, som i foråret kastede sig ud i livet som investor. Hun regner med at investere i 5-10 virksomheder inden for det næste års tid og investerer helst i softwareudvikling til virksomheder, forretningssystemer og kunstig intelligens.

Til slut i podcasten giver Nordeas eksperter gode råd til iværksættere. I dette afsnit er det Stig Østrup-Møller, chefrådgiver i Nordea, som giver sit bud på de overvejelser, man skal gøre sig inden man fusionerer med eller sælger til en anden virksomhed og dermed fralægger sig retten til at bestemme.

Til slut i »Succes Kriteriet« giver Nordeas eksperter gode råd til iværksætteriet. I dette afsnit er det forbrugerøkonom Ann Lehmann Ericsen, som rådgiver om, hvordan man bedst indretter sin privatøkonomi til op- og nedturene ved livet som iværksætter.

Programmet er tilrettelagt af Ane Cortzen, Fannie Pramming og Mia Svenningsen.