SuccesKriteriet

Episode 2.7 - Pionerånd, Bjarke Ingels

5.916 visninger
7. februar 2019
Inden for arkitekturens verden er navnet Bjarke Ingels ikke til at komme udenom. I en alder af blot 42 år har den verdenskendte arkitekt opnået det, de fleste kun drømmer om. Selv drømte han som ung student om at lave tegneserier, men forældrene sendte i stedet en ansøgning til arkitektskolen på hans vegne. Det blev startskuddet til succeshistorien om arkitekten, der sidste år blev udnævnt som én af verdens 100 mest indflydelsesrige personer af Time Magazine. I denne uges episode af »SuccesKriteriet«, kan du høre Bjarke Ingels fortælle om pionerånd og virksomhedskultur i tegnestuen BIG.

Denne uges business angel er Peter Sandberg, som efter en karriere i finansverdenen er sprunget ud som business angel og har foretaget 13 investeringer på bare ét år. Han leder efter start-ups med to stiftere, som arbejder fuldtid med deres projekt, og han ser gerne de betalende kunder dukke op inden for de første 18-24 måneder.

Til slut i podcasten giver Nordeas eksperter gode råd til iværksætteriet. I dette afsnit giver Jan Sirich, digital leder i Nordea, sine bud på, hvordan man opbygger et godt arbejdsmiljø.

»SuccesKriteriet« udgives af Berlingske Business og er sponsoreret af Nordea. Programmet er tilrettelagt af Ane Cortzen, Mia Svenningsen og Fannie Pramming.