SuccesKriteriet

Episode 2.6 - Medarbejdere, David Helgason

5.417 visninger
7. februar 2019
Unity Technology er af Danmarks få unicorn-virksomheder, som siden sin start i 2003 er vokset fra at være tre stiftere til nu at have 1300 medarbejdere og 1,6 mio. brugere om måneden.

Sjette afsnit af »SuccesKriteriet« sæson 2 handler om medarbejdere, og hvordan man tackler det, når man går fra at være alene om virksomheden til at have ansvaret for mange ansatte.

David Helgason, medstifter af Unity Technology, forklarer, hvordan de prioriterede at hyre programmører og folk, der var dygtigere end dem selv. Personer med titler som operationsdirektør og HR-chef blev ansat sent i virksomhedens levetid og indtil da, var det Helgason selv, der som CEO stod for den del.

Denne uges business angel er Gregers Kronborg, der er næstformand i brancheorganisationen DVCA. Han er en erfaren investor, der leder efter iværksættere i Danmark, som han kan hjælpe ud i verden.

Til slut i podcasten får du i »Det lukkede rum« gode råd fra Nordeas eksperter. Denne gang er det HR-chef for Nordea Danmark, Signe Nilsson, der sammen med Christian Madsen, senior recruiter i Nordea, fortæller om rekruttering af medarbejdere og om at sammensætte det rigtige team.

»SuccesKriteriet« udgives af Berlingske Business og er sponsoreret af Nordea.

Programmet er tilrettelagt af Ane Cortzen, Mia Svenningsen og Fannie Pramming.