SuccesKriteriet

Episode 2.10 - At starte forfra, Mette Lykke

5.6 visninger
7. februar 2019
I anden sæsons sidste afsnit af podcasten SuccesKriteriet fortæller Mette Lykke om at forlade den trygge direktørstilling i hendes etablerede virksomhed Endomondo til fordel for iværksætteriet. Hun bliver nu direktør i start-up’en Too good to go, som er et koncept, der via en app forsøger at komme madspild til livs.

Denne uges business angel er ikke en investor i den traditionelle forstand. Herle Jarlsgaard Hansen, stifter af Finders Keepers, investerer nemlig ikke sine egne penge i start-ups, men hjælper i stedet kreative iværksættere ved at skabe en platform for dem, hvor de kan fremvise deres produkter. Det gør hun gennem Finders Keepers markederne, der fungerer som et bindeled mellem upcoming designere og forbrugere.

Til slut i podcasten giver Nordeas eksperter gode råd til iværksætteriet. Dette afsnit handler om at starte forfra ved at fusionere med eller sælge til en anden virksomhed og dermed fralægge sig en del af retten til at bestemme. Til slut i podcasten giver Stig Østrup-Møller, chefrådgiver i Nordea, gode råd til de overvejelser, man skal gøre sig inden man kaster sig ud i sådan et projekt.