CBS HD - Mellem skolebænk og karriere

Episode 2 - Nogle gange vælger man bare forkert

18 visninger
14. juni 2019

I jagten på det rigtige uddannelsesvalg kan du komme til at vælge forkert. Og så kan det være det bedste at droppe ud og gå i gang med at arbejde. For et arbejde betyder ikke, at du ikke kan uddanne dig, når du er klar - en HD læser man, mens man samtidig har et arbejde.

Radio24syv-værten Pernille Enggaard er vært i en samtale om de muligheder, du får ved at vælge en HD-uddannelse.

Gæster:

Julian Johansen, som efter gymnasiet gik i gang med en bacheloruddannelse på CBS, men droppede den, og efter forskellige jobs endte med at arbejde i en vinvirksomhed. Efter nogle år meldte trangen til uddannelse sig igen. Derfor var det perfekt for ham, at han kunne læse HD samtidig med at han arbejdede og tjente penge.

• Head of Wind Farm Anders Thoft Marcussen fra Ørsted, som ikke kun leder efter "12-tals-studenter", men også finder store talenter på andre måder. F.eks. ved at lade medarbejdere vokse i virksomheden, og derefter give dem mulighed for at uddanne sig. Han mener ikke, uddannelse er noget, man tager én gang i sit liv. Det er vigtigt at kunne udvikle og tilpasse sig. Anders Thoft Marcussen har flere medarbejdere, der læser HD lige nu.