SuccesKriteriet

Episode 1.9 - Udlandet, Too Good to Go

5.596 visninger
7. februar 2019
På under et år er »Too Good to Go« lanceret i otte lande, fordi de to unge stiftere tænkte både lokalt og globalt fra begyndelsen. Og med tre stjerne-investorer om bord er der flere lande på vej, siger Stian Olesen i afsnit 9 af podcasten »Succes Kriteriet«.

Too Good To Go er et website og en app, hvor man billigt kan købe madvarer, der er til overs hos restaurationer og madbutikker, hvis man henter det lige inden lukketid. Idéen opstod ud fra en ideologisk tanke om at gøre noget bedre - men det er også blevet big business. I løbet af bare et år har de fået knap 800.000 registrerede bruger og omsat for 10 millioner kroner.

Thomas Madsen-Mygdal er ugens business angel i »Succes Kriteriet«, og han tænker netop globalt. Efter 20 år som tech-iværksætter og -investor leder han efter ting, der virkelig kan gøre en global forskel og flytte noget i verden. Det kræver, at folkene bag også selv kan flytte sig fagligt og som personer. Hvis det kun skulle handle om penge, skulle man hellere arbejde i en bank.

Til slut er der i »Det lukkede rum« gode råd til iværksættere fra Nordeas eksperter - denne gang teamleder for erhvervsinitiativer Tom Carsten Jørgensen. Han fortæller i afsnit 9 om netop at etablere forretning i udlandet.

»Succes Kriteriet« udgives af Berlingske Business og er sponsoreret af Nordea.

Programmet er tilrettelagt af Ane Cortzen og Fannie Pramming.