SuccesKriteriet

Episode 1.6 - Professionalisering, Halifax

5.334 visninger
7. februar 2019
Peter Ahn og Ulrich Dehler mødte hinanden på CBS i 2004, og senere stiftede de burgerrestauranten Halifax. Det blev hurtigt en succes. Året efter åbnede de Halifax nummer to, og snart var der fire. Og så blev det for kompliceret for de to venner at drive alene.

Sjette afsnit af »Succes Kriteriet« handler om professionalisering af den voksende virksomhed, når stifterne ikke længere kan have hænderne på det hele. I dag er der syv Halifax-restauranter.

De to ejere af Halifax bruger i dag konsulenter til ansættelser, og når de bliver uvenner, bruger de mentorer eller erhvervspsykologer til at komme på god fod med hinanden igen.

Dette programs business angel er Klaus Nyengaard, tidlige administrerende direktør i Just Eat, som afslører, hvad han primært kigger efter, hvis han skal sætte penge i en ny ide.

Til slut giver eksperter fra Nordea i »Det lukkede rum« gode råd til iværksættere - denne gang fortæller Jan Sirich, Head of Experimentation & Learning, om at få investorer med om bord.

»Succes Kriteriet« udgives af Berlingske Business og er sponsoreret af Nordea.

Programmet er tilrettelagt af Ane Cortzen og Fannie Pramming.