Gåsehud

15 | Pas på! Dæmonerne kommer

260 visninger
26. marts 2019
Vi er alle nysgerrige på de onde ånder. Dem, der ikke har nogen anden hensigt end at skade de folk de hjemsøger. Heriblandt dæmoner, real-life besættelser og eksorcisme. Jeg deler historien om en af de mest kendte besættelseshistorier i verden samt historien om en kernefamilie, hvis liv fra den ene dag til den anden blev til et levende mareridt ⚰️

WARNING: Episoden indeholder FLERE spooky lydeffekter. Du hører ikke syner og du er IKKE hjemsøgt! Det er bare mig, der forsøger at skabe en uhyggelig stemning! På forhånd undskyld!

Gåsehud er en dansk podcast om… det uhyggelige, som ikke kan forklares. Det som giver os gåsehud. I hver episode dykker værten, Danica, ned i et uhyggeligt emne med flere gåsehudsfremkaldende beretninger. Uhhh... 

Pssst.. Hvis du kan lide at lytte med til GÅSEHUD, så smid endelig en anmeldelse og en bunke stjerner inde i Podcast app'en. Det vil gøre mig helt enormt glad. Mit mål er, at give dig et afbræk fra hverdagen med uhyggelige (og hyggelige) afsnit om det overnaturlige. 

Har du en idé til et emne eller en specifik sag, jeg skal tage en snak om? Eller har du oplevet noget du ikke kan forklare? Så send en mail på Gaasehudpodcast@gmail.com, og jeg læser din historie højt i et kommende afsnit.

Privat Facebook gruppe (anmod om at blive medlem): 

https://www.facebook.com/groups/800854850268967/

Instagram:

https://www.instagram.com/gaasehudpodcast/

https://www.instagram.com/danicachloedk/

Min blog og stemmen bag Gåsehud:

https://danicachloe.dk/